skip to main
|
skip to sidebar
woensdag 22 juli 2009
Sauternes bij de hele maaltijd?
Volgens
Berenice Lurton
past Sauternes bij veel meer gerechten dan de traditionele combinaties.
Foto via
Flickr
Heerlijk als combinatie bij een voorgerecht van Ganzenlever of afsluiten met gedroogde abrikozen en gedroogd witfruit, super!
Wij denken dat het erg mooi is bij Blauwschimmelkazen(Stilton) en Aziatische gerechten.
Heeft u nog tips?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Nieuwere post
Oudere post
Homepage
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
RSS Feed
Posts
Atom
Posts
Reacties
Atom
Reacties
Zoeken in deze blog
Ulinks
Gary Vaynerchuck
Utaste
Utweet
follow Utaste at http://twitter.com
Volgers
Blogarchief
▼
2009
(89)
►
september
(1)
►
augustus
(28)
▼
juli
(30)
Drankverkoop internet beperken
Bordeaux met aardappels
Prosecco promoveert
Oubollig
Irsai Oliver
Wijn Libido-verhogend
De waarde die niet in geld is uit te drukken
40 zaken die je als wijnliefhebber moet doen.
Gault Millau Editor stapt op
Sauternes bij de hele maaltijd?
H van Houlagering
Nijmegen meest betaalbare terrasstad
Beleggen in wijn
Aflevering # 8 Mr Riggs Riesling
Utaste in Proost
Aflevering # 7 El Coto Crianza
Wijnfles openmaken met de rand van het toilet
Wijnen in bag in box
Smarter Wine
Nederlandse wijncomsumptie in cijfers
USB Wijntap
Interview met Herdade do Esporâo
Simpele methode om ‘kurksmaak’ kwijt te raken
G van Grüner veltliner
Aflevering # 6, Vinha da Defesa Rose
Aflevering # 5, Piqniq Rose
Aflevering # 4, Fonte do Nico Light Wit
Life is too short to drink cheap wine!
Hema schenkt wijn uit plastic
Aflevering # 3 Esporão Branco Reserva 2008
►
juni
(18)
►
mei
(12)
Utaste Wine & Food
Utaste
Utaste Wine & Food, over ontwikkelingen in de wijnwereld.
Mijn volledige profiel tonen
Geen opmerkingen:
Een reactie posten